Gepost door: Marieke | 22 december 2019

Rayon – Totaalspektakel Maricolen Maldegem

“5,4,3,2,1,… Buurtwinkel De Tamme Kastanje is open!” Elke ochtend klokslag 8h30 opent Danny vol passie zijn winkel, en dat al 20 jaar lang. Danny heeft een zus: Annelies. Haar dochter Elly viert de grote vakantie én haar zestiende verjaardag. Die ‘Sweet 16’ moet een groot feest worden. Op een dag is de winkel 6 minuten en 30 seconden te vroeg open, en de groenten staan niet meer in dezelfde rayon. Wat is er toch aan de hand?

Rayon is een voorstelling voor jong en oud, door jong en oud. Honderd leerlingen en leerkrachten van de Maricolen Maldegem brengen een verhaal over familie, verdoken armoede, opgroeien, gekke dromen, conserven en preparé. Er is een band, een koor, acteurs en dansensemble. Kortom: de rayons zijn gevuld!
Meerdere WIK-muzikanten zijn betrokken bij de voorstelling. De algemene leiding (script, regie, muziekband) is in handen van Michiel De BlaereEwoud Waerniers coacht de acteurs en Tine De Blaere is de dirigente van het koor. Daarnaast zal je ook Renaat De Blaere en Marieke Verhoestraete op het podium kunnen terugvinden, in de muziekband en het koor.

Tickets kan je bestellen door een mailtje te sturen naar rayon@maricolen.be met vermelding van de dag en het uur van de voorstelling en het aantal personen. De plaatsen zijn niet genummerd.

Rayon vindt plaats in CC den Hoogen Pad en wel op
• Donderdag 23 januari 2020 20h00 – tryout €10
• Vrijdag 24 januari 2020 20h00 – €12
• Zaterdag 25 januari 2020 15h00 – €12
• Zaterdag 25 januari 2020 20h00- €12

Studenten betalen steeds €10. Zij krijgen aan de deur €2 terug. De kaarten kunnen afgehaald worden aan de kassa.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorieën

%d bloggers liken dit: